Antena 3 Show Tabloid ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT de la CIMITIR - VIDEO

ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT de la CIMITIR - VIDEO

25 Iul 2017   •   17:40
ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT de la CIMITIR - VIDEO

ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT de la CIMITIR - VIDEO. Denisa Manelista a fost îngropată. Zeci de mii de oameni au participat la slujbă și au condus-o pe ultimul drum.

ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT de la CIMITIR - VIDEO. Familia o conduce marți pe ultimul drum pe Denisa Răducu, trupul urmând să fie înhumat acasă, în județul Vâlcea. Denisa Manelista va fi înmormântată într-un micuț cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava. Cântăreaţa a fost aşteptată în poartă de familie şi zeci de săteni îndoliaţi.

Maşina funerară a plecat de la Bucureşti, de la capela cimitirului Bellu, în jurul orei 3:00 şi a ajuns la Ştefăneşti la ora 07:00. Momentul sosirii a fost unul de-a dreptul cutremurător.

ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT ONLINE de la CIMITIR - VIDEO. Denisa nu va fi îmbrăcată la funeralii într-o rochie de mireasă, ci într-o rochie de scenă, de culoarea roz pal. La înmormântare se va respecta tradiţia împodobirii bradului, un obicei al locului de baştină al cântăreţei.

„Este o zi foarte tristă pentru noi toți colegii. Mă bucur din suflet că toți colegii noștri sunt lângă ea și am înțeles că or să mai vină.

Personal, le mulțumesc foarte mult tuturor oamenilor. Eu am cântat la mare, în ghilimele am cântat, am fost foarte tristă. Să știți că și oamenii normali, nu numai artiștii, au aplaudat-o pe Denisa după ce am cântat eu.

Este vorba despre o fată care a muncit foarte mult pentru cariera ei, m-am pus oarecum în pielea ei. Atât de multă muncă, eu cred că are mai multe melodii decât am scos eu în 20 de ani de carieră. oarecum poate că s-a gândit că se întâmplă material și s-a gândit să ne lase material de ascultat și de vizionat.

Este greu că vorbim la trecut. Cuvintele sunt de prisos. Nu ai ce să spui” a spus Minodora.

ÎNMORMÂNTARE DENISA MANELISTA LIVE. IMAGINI ONLINE în DIRECT ONLINE de la CIMITIR - VIDEO. Denisa Raducu cunoscuta si ca “Denisa Manelista” a murit! De mai bine de trei luni artista s-a luptat cu o maladie necrutatoare la ficat. Artista a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava.

"Denisa Manelista” a murit! Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care o tin sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante. Fata apreciata in lumea muzicii lautarsti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.

“Denisa Manelista” a murit! Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital. Se pare ca acolo ea se simtea in siguranta, dar si mult mai linistita. 

“Cantareara ar fi acuzat dureri mari si ii era si foarte rau! Nu mai putea sa inghita nici medicamentele date de doctori si, din acest motiv, a fost chemata o ambulanta acasa! La fata locului, cadrele specializate i-au facut cateva investigatii elementare si i-ar fi dat un calmant! Fata si-a revenit, insa in continuare situatia ei este incerta”, au dezvaluit apropiati ai frumoasei artiste in momentele in care Denisa era internata in spital.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close