Antena 3 CNN Show Tabloid Ioana Tufaru a luat marea decizie! Trebuie sa dea jos 100 de kilograme si a tinut totul secret pentru ca…

Ioana Tufaru a luat marea decizie! Trebuie sa dea jos 100 de kilograme si a tinut totul secret pentru ca…

Ioana Tufaru a luat marea decizie! Trebuie sa dea jos 100 de kilograme si a tinut totul secret pentru ca…
01 Noi 2017   •   20:07

Ioana Tufaru şi-a operat din nou stomacul pentru ca speră să dea jos în jur de 100 de kilograme. Ea a ajuns ca la 39 de ani sa cantareasca peste 160 de kilograme. Acum Ioana Tufaru şi-a pus inel gastric, la recomandarea medicilor si a tinut totul secret.

"Luca este totul pentru mine şi pentru Ionuţ (n.r – logodnicul), am face orice pentru el! Mă simt bine după operaţia din 3 octombrie făcută la stomac, când mi s-a montat un inel gastric. Astăzi mă duc la control, să văd ce spune domnul doctor, dacă totul decurge bine. Nu pot să vă spun câte kilograme am slăbit, în cele 30 de zile, pentru că nu am cântar acasă. O să aflu la vizita medicală. Am ţinut totul în taină pentru că doctorul care s-a ocupat de mine şi de prima intervenţie la stomac mi-a cerut să păstrez discreţia. Operaţia a avut loc la un spital privat din Capitală”, a povestit Ioana Tufaru, pentru click.ro.

×
Subiecte în articol: kilograme decizie operatie secret
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close