Antena 3 CNN Show Tabloid Ionuţ şi Dragoş Dolănescu îşi împart averea tatălui. Iată cu ce se alege fiecare

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu îşi împart averea tatălui. Iată cu ce se alege fiecare

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu îşi împart averea tatălui. Iată cu ce se alege fiecare
13 Sep 2017   •   08:56

Ionuţ şi Dragoş Dolănescu pot trece la împărţirea averii tatălui lor, după ce procesul pentru succesiune, care a durat 8 ani, s-a încheiat.

La mijloc este vorba de bunuri de milioane de euro. Ionuţ (45 ani) şi Dragoş Dolănescu (41 ani) vor intra în posesia averii de un milion de euro. Cei doi fraţi, care s-au războit timp de 8 ani prin tribunale, vor căpăta bunurile care i-au aparţinut lui Ion Dolănescu, scrie Click!.

Ionuţ va deveni proprietar al vilei din Str. Caimatei, situată în buricul Bucureştiului, evaluată la finalul procesului de expertul instanţei la peste 400.000 de euro. Aceasta este vila în care a murit Ion Dolănescu şi pe care Ionuţ şi-a dorit-o enorm. Cântăreţul locuieşte de 3 ani în casa tatălui său, care s-a stins din viaţă pe 19 martie 2009, în urma unui infarct, iar în curând casa va fi pe numele său.

Ionuţ Dolănescu a mai rămas de pe urma tatălui său şi cu drepturile de autor, evaluate la peste 100.000 de euro, pe care instanţa i le-a încredinţat 100%, în luna iulie, la finalul procesului cu fratele său mai mic, care a durat 8 ani. Ionuţ a mai moştenit un loc de veci la Bellu, un autoturism Dacia Logan şi două certificate emise de Fondul Proprietăţii Private.

Judecătorii au împărţit averea lui Ion Dolănescu în iulie, când s-a încheiat procesul celor doi fii ai săi.

×
Subiecte în articol: Ionut Dolanescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close