Antena 3 CNN Show Tabloid Irina Truică şi-a luat fetele acasă, după ce a aşteptat ore întregi în faţa porţii ferecate de la Snagov

Irina Truică şi-a luat fetele acasă, după ce a aşteptat ore întregi în faţa porţii ferecate de la Snagov

Irina Truică şi-a luat fetele acasă, după ce a aşteptat ore întregi în faţa porţii ferecate de la Snagov
Sursa foto: Foto: videonews.ro
13 Dec 2011   •   22:53

Irina Truică a reuşit astazi să-şi ia fetele de la Snagov, după o cursă nebună care a început dimineaţă, la şcoală, şi a continuat cu o urmărire prin oraş, acolo unde credea că s-ar putea afla gemenele.

Scandalul a început însă în faţa porţii vilei din Snagov a miliardarului Remus Truică, după ce soţia lui a refuzat să intre în casă, fără gărzi de corp.

Ultima dată când a intrat singură în vila din Snagov, soţul ar fi lovit-o. Aşa că Irina Truică a vrut să aştepte să-şi primească fetele în faţa porţii ferecate.

O imagine aproape trasă la indigo după momentul în care Monica Columbeanu s-a dus la Izvorani să-şi ia fetiţa.



Spre deosebire de Monica însă, Irina Truică nu a vrut să intre singură în casă şi nici să-l vadă pe soţul ei. A preferat să-i vorbească prin intermediari.

După negocieri intense purtate în spatele uşilor închise, între executor şi avocaţi, Irina Truică a intrat în vilă cu tot cu bodyguarzi.

Şi după patruzeci de minute şi, se pare, multe cuvinte dure aruncate, a ieşit pe poartă în maşină, cu tot cu fetele ei.

E finalul unui adevărat război al nervilor purtat între soţii Truică. Ultimele lupte s-au dat începând de dimineaţă, când Irina s-a dus la şcoală, ca să-şi ia fetele. Dar nu le-a găsit.

Remus Truică a lăsat să se înţeleagă că îi va da fetiţele soţiei, dar în contextul stabilit de el. Irina Truică nu l-a crezut pe cuvânt. Şi-a căutat fetele la un apartament al soţului din Piaţa Victoriei, apoi la un studio unde credea ar fi trebuit să ajungă gemenele.

În această după-amiază, după jumătate de an de procese, Irina Truică şi-a putut lua fetiţele acasă. Gemenele vor rămâne cu ea până la soluţionarea divorţului.

 


×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close