Antena 3 CNN Show Tabloid Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre viața fostei sale soții în SUA. ”Monica și Mr. Pink...”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre viața fostei sale soții în SUA. ”Monica și Mr. Pink...”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre viața fostei sale soții în SUA. ”Monica și Mr. Pink...”
31 Aug 2016   •   12:40

Într-o primă apariție televizată după întoarcerea sa din Statele Unite, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre viața fostei sale soții, alături de Mr.Pink.

”M-a condus unde urma să stau, la un hotel aproape de unde avea să stea Irina cu Monica. Locuiește într-o casă într-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare!” a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

„Am fost neplăcut surprins de scrisoarea scrisă de către o presupusă prietenă de-a ei. Nimic din ce scrie acolo nu e adevărat. Monica are o viață normală lângă un om normal. Nu are nici un presupus comportament necivilizat față de Monica și mi-am dat seama că este mulțumită de relația pe care o are cu el. Locuiesc împreună și au o relație, Irina a stat cu ei. Este omul care se află lângă Monica de o bună perioadă de timp. Irina s-a adaptat situației într-un mod foarte realist, își dă seama de ce se întâmplă și cred că, deși pentru un copil asemenea întâmplări nu constituie o plăcere, s-ar putea să constituie un avantaj mai târziu, că are două lumi în care să își făurească viitorul”.

”Așa am văzut că îi spune toată lumea, Pink, fără Mister. Este și un produs, o marcă comercială. Am gustat și eu din acest produs și chiar e bun și mi-am dat seama că este un om de afaceri bun. E un om foarte OK și, una peste alta, pot să spun că am învățat multe din această excursie, că trecutul trebuie dat la o parte, resentimentele nu ajută cu nimic”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Sursă: Antena Stars

 

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu monica gabor
Parteneri
Sprijinul americanilor pentru Ucraina s-a prăbușit
x close