Antena 3 CNN Show Tabloid Irinel o acuză pe Monica de prostituţie: A adus probe cu “tarife” practicate de soţia sa

Irinel o acuză pe Monica de prostituţie: A adus probe cu “tarife” practicate de soţia sa

Irinel o acuză pe Monica de prostituţie: A adus probe cu “tarife” practicate de soţia sa
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Apr 2011   •   13:40

A reînceput cursa prin instanţe a soţilor Columbeanu. Cei doi au avut mai întâi termen la Tribunalul Bucureşti, în procesul pentru custodia fiicei, iar apoi la Judecătoria Buftea, pentru divorţ. La procesul de la Tribunal afaceristul de la Izvorani a venit cu noi probe şi anume nişte "tarife" care ar fi fost practicate de Moni cândva în trecut.

Irinel s-a grăbit să fie primul care ajunge la Tribunal. La intrare a fost cam zgârcit la vorbe, însă în instanţă a fost cât se poate de darnic, s-a ţinut de cuvânt şi a pus la dispoziţia judecătorilor noi probe.

În pauza procesului, Monica l-ar fi abordat pe Irinel şi l-ar fi întrebat ce face Irina, fiica lor. Au purtat o discuţie de câteva zeci de secunde, apoi Monica a zâmbit împăciuitor şi s-a îndepărtat. Când şedinţa a fost reluată, s-a discutat despre pensia alimentară. Irinel a spus că e dispus să plătească 2.000 de lei lunar, dar Monica a cerut să se calculeze procentual în funcţie de venituri.

De la Tribunal, cei doi au plecat direct la Judecătoria Buftea, unde au fost aşteptaţi de prezicătoarea care a mai încercat o dată să le ghicească viitorul.

Monica vrea un sfert din câştigurile milionarului, în cazul în care Irina îi va fi încredinţată, dar şi să păstreze numele de Columbeanu.

×
Subiecte în articol: tarife probe instanta tribunal Buftea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close