Antena 3 CNN Show Tabloid Iubita lui Cristi Boureanu a aflat notele de la Bacalaureat. Veştile nu sunt tocmai bune

Iubita lui Cristi Boureanu a aflat notele de la Bacalaureat. Veştile nu sunt tocmai bune

Iubita lui Cristi Boureanu a aflat notele de la Bacalaureat. Veştile nu sunt tocmai bune
Sursa foto: sursa: Facebook
12 Iul 2016   •   14:05

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a promovat examenul de Bacalaureat! Ea a luat nota 6 la probele scrise. Tânără este elevă la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, scrie cancan.ro.

Laura a luat 5.15 la Limba Română, 5.3 la Istorie şi 7.55 la Geografie. Pentru a promova o probă a examenului de Bacalaureat, elevii trebuie să ia minim nota 5, însă pentru a promova BAC-ul ei trebuie să obţină cel puţin media 6.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie. În total, 137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă, dar şi din promoţiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat 2016, care s-au susţinut în 473 de centre de examen.

De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educaţiei, lucrările au fost corectate în 87 de centre de evaluare. 119,147 de elevi s-au prezentat la proba scrisă de Limba şi Literatura Română, 4,741 au absentat, iar 70 au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Nici perlele nu au lipsit. Majoritatea s-au înregistrat la proba  Limba şi Literatura Română, subiectul III, unde elevii au avut de tratat romanul interbelic. Ministerul Educaţiei a luat în considerare petiţia online întocmită de elevi şi a dat un răspuns radical în cazul elevilor care au scris la subiectul III romane precum "Ion", "Enigma Otiliei" şi "Moromeţii": confuziile nu vor fi punctate.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close