Antena 3 CNN Show Tabloid Julio Iglesias mai are un fiu! O analiză ADN a demonstrat că este tatăl unui bărbat în vârstă de 40 de ani

Julio Iglesias mai are un fiu! O analiză ADN a demonstrat că este tatăl unui bărbat în vârstă de 40 de ani

Julio Iglesias mai are un fiu! O analiză ADN a demonstrat că este tatăl unui bărbat în vârstă de 40 de ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Iul 2017   •   09:07

O analiză ADN a demonstrat că interpretul spaniol Julio Iglesias are un fiu în vârstă de 40 de ani, în Valencia, informează El Pais.

Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias are un fiu, în Valencia, în vârstă de 40 de ani.

Surse apropiate firmei de avocatură au confirmat pentru agenţia de presă Efe că este vorba despre un bărbat care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, încercare ce a eşuat din cauza deficienţelor procedurale.

Mama lui a avut o relaţie cu interpretul spaniol, în urma căreia a rămas însărcinată şi, după mulţi ani, bărbatul a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Analiza ADN a fost realizată în Miami şi rezultatul ei va fi anexat procesului.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat 60 de albume de studio, care s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial.

×
Subiecte în articol: Julio Iglesias ADN analiza
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close