Antena 3 CNN Show Tabloid La el a apelat Ileana Ciuculete înainte să moară

La el a apelat Ileana Ciuculete înainte să moară

La el a apelat Ileana Ciuculete înainte să moară
17 Mar 2017   •   09:09

Clarvazatorul si bioenergeticianul Viorel Pop este in stare de soc dupa cumplita veste ca Ileana Ciuculete a murit. Viorel Pop si artista erau extrem de apropiati, iar el i-a fost alaturi pana in ultimele momente din viata, scrie wowbiz.ro.

Apropiat al familiei Ciuculete, clarvazatorul Vasile Pop si-a adus aminte de momentul in care Ileana i-a spus ca nu mai poate.

"Joi sau vineri am plecat la Bistrita ca sa vin la Timisoara. Pe la noua jumate m-a sunat Cornel. Mi-a spus ca nu se simte bine Ileana, ca e in spital. Mi-a dat-o la telefon.
Mi-a spus: "Nu mai pot, ma doare mijlocul, nu pot sa ma misc"

Ea nici nu acorda multa atentie la sanatate, pentru ea a contat mult sa fie bine de la piept in sus, sa aiba voce. Ea alerga foarte mult, muncea foarte mult, iar acest lucru a dat-o peste cap. I-am facut o incarcare energetica, s-a simtit mai bine, nu a mai avut asa dureri, am imbarbatat-o, i-am spus ca o sa fie ok.

"Viorele, nu ma pot sa ma mai misc, ma doare burta, nu imi mai simt picioarele". La ciroza hepatica coboara durerea in zona inghinala.

„Am vazut ca firul vietii ei se termina, dar nu am putut sa-i spun asta! Nu am voie sa fac asta! L-am sfatuit pe sotul Ilenei sa ii aduca un preot, simteam ca o sa moara”, a spus bioenergeticianul.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close