Antena 3 CNN Show Tabloid Nu mai este niciun dubiu, dovezile sunt clare. Cristi Borcea este tatăl copilului Valentinei Pelinel

Nu mai este niciun dubiu, dovezile sunt clare. Cristi Borcea este tatăl copilului Valentinei Pelinel

Nu mai este niciun dubiu, dovezile sunt clare. Cristi Borcea este tatăl copilului Valentinei Pelinel
17 Ian 2016   •   09:34

Se pare ca relatia dintre Valentina Pelinel si fostul actionar al echipei Dinamo devine din ce in ce mai serioasa. Manechinul a anuntat ca este insarcinata si au aparut si unele zvonuri ca Borcea ar divorta pentru ea!

Valentina o sa devina peste cinci luni mamica de baiat, insa se fereste de fiecare data atunci cand vine vorba de tatal bebelusului. In urma unor zvonuri s-a ajuns la concluzia ca tatal bebelusului este Cristi Bocea pentru ca acestia se pare ca au o relatie de mai mult timp, chiar daca erau casatoriti.

Iar pentru ca fostul actional al echipei Dinamo este in inchisoare, Valentina se pare ca se ocupa de unele afacerile lui Borcea. Au apărut imagini cu soferul Valentinei, in timp ce a venit la una dintre firmele lui Borcea pentru a lua un plic, probabil cu diferite documente.

Asadar, daca mai era vreun dubiu, aceste fotografii fac clar legatura intre blonda si fostul actionar al echipei din Stefan cel Mare.

Sursa: Cancan

Sursa foto: Tiberiu Arsene

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close