Antena 3 CNN Show Tabloid Legătura mai puțin cunoscută dintre Fane Spoitoru și Gigi Becali

Legătura mai puțin cunoscută dintre Fane Spoitoru și Gigi Becali

Legătura mai puțin cunoscută dintre Fane Spoitoru și Gigi Becali
16 Apr 2016   •   13:27

Puţini ştiu că Fane Spoitoru a fost bun prieten cu Gigi Becali şi l-a ajutat pe acesta în urmă cu mulţi ani, pe vremea când finanţatorului Stelei i se spunea ”Ţânţarul, scrie cancan.ro.

Înainte de Revoluţie, dar şi la începutul anilor ’90, Fane Spoitoru era prieten bun cu Gigi Becali, iar apropiaţii interlopului spun că acesta l-a ajutat pe latifundiarul din Pipera de mai multe ori.

''Becali ieşea în oraş cu Fane Spoitoru, cei doi mergeau la restaurant, la petreceri. Era ca un frate mai mare pentru el, avea grijă ca nimeni să nu se ia de Gigi, pentru că la acea vreme nu era aşa cunoscut. Îl proteja, îl considera fratele lui, toţi băieţii din Bucureşti ştiau asta şi nu îndrăzneau să-i spună ceva actualului patron al Stelei. Ştiau că dacă vor face asta, Fane se va supăra şi îi va certa”, au declarat apropiaţi ai lui Fane Spoitoru.

Potrivit acestora, Spoitoru îl aprecia foarte mult pe Becali şi spunea că este un băiat foarte descurcăreţ. Nici Gigi nu a rămas dator faţă de Fane Spoitoru, iar atunci când acesta a fost eliberat din închisoare, i-a dat o maşină cu care să meargă.
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close