Antena 3 CNN Show Tabloid Lidia Buble era în mașină, pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineață: "Șoferul nostru a pierdut controlul volanului"

Lidia Buble era în mașină, pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineață: "Șoferul nostru a pierdut controlul volanului"

Lidia Buble era în mașină, pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineață: "Șoferul nostru a pierdut controlul volanului"
Sursa foto: Foto: Facebook / Lidia Buble
05 Noi 2016   •   22:29

Un accident în lanţ s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în dreptul kilometrului 67 al Autostrăzii 2 Bucureşti – Constanţa. Patru persoane au murit și 56 au fost rănite în ceea ce unii au denumit ca fiind cel mai grav accident rutier de la redeschiderea A2.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis dosar penal în cazul accidentului în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe autostrada A2, iar potrivit datelor actuale încadrarea este de ucidere din culpă şi vătămare corporală însă nu au fost identificaţi deocamdată cei vinovaţi, a declarat, pentru Agerpres, Liliana Bănescu, prim procuror în cadrul instituţiei.

Lidia Buble a publicat, pe contul de Facebook, un mesaj de condoleanțe pentru rudele și prietenii victimelor și a recunoscut că și ea a trecut, doar cu câteva minute înainte de accident, în locul respectiv.

“Cu putin timp inaintea accidentului de pe A2 am trecut pe acolo impreuna cu echipa mea, venind, cam grabiti, de la Braila spre casa. Soferul nostru a pierdut pentru moment controlul volanului doar pentru ca zona de lucrari nu e semnalizata ca la carte fara sa mai punem la calcul ceata densa ce se intindea pe Autostrada Soarelui. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti si sa-i ajute pe cei in suferinta! Viteza ucide! Coruptia ucide!”, a scris Lidia Buble, pe contul de Facebook.

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close