Antena 3 CNN Show Tabloid Liza Panait, dezvăluiri despre fața urâtă a vieții: ”Au fost ani grei!”

Liza Panait, dezvăluiri despre fața urâtă a vieții: ”Au fost ani grei!”

Liza Panait, dezvăluiri despre fața urâtă a vieții: ”Au fost ani grei!”
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Noi 2016   •   20:25

Liza Panait a sărbătorit, luni seara, 25 de ani de la înființarea casei de modă și tot atâția de mariaj.

Creatorea de modă se declară fericită că are ocazia să facă bani dintr-un hobby. Mai mult, ea a avut parte și de susținerea partenerului de viață, amândoi înhămându-se în urmă cu 25 de ani la un credit imens pentru ca Liza Panait să își îndeplinească visul.

“Am început cu un singur angajat, un atelier, acum avem 5 magazine, 4 în București și unul la mare. Avem peste 35 de angajați. Cred că sunt un om fericit pentru că fac numai ceea ce îmi place. Am o familie extraordinară, fără de care nu aș ști să funcționez și îmi sunt alături de atâția ani. Secretele mariajului sunt respectul, iubirea, dragoste, bunătatea”, a declarat, pentru Libertatea, creatoarea de modă.

De-a lungul timpului Liza Panait nu a întâmpinat dificultăți în mariaj, ci doar de ordin financiar. “De la început ne-am luptat cu credite, cu dobânzi foarte mari. Am luat creditul cu dobândă de 60 % și în 4 luni dobânda era 160%. Au fost ani grei. Acum trăim decent din afacerea asta și trăim numai din ea. Îți dai seama că după atâția ani și cu 5 magazine nu pot să mă vaiet, nu suntem milionari oricum, trăim decent”, ne-a mărturisit designerul.

×
Subiecte în articol: afacere credite marturisire
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close