Antena 3 CNN Show Tabloid Vestea care a doborât-o. A pierdut sarcina cu gemeni

Vestea care a doborât-o. A pierdut sarcina cu gemeni

Vestea care a doborât-o. A pierdut sarcina cu gemeni
22 Apr 2016   •   08:33

Deşi este o fire veselă şi nonconformistă, Loredana Chivu şi-a speriat teribil fanii atunci când a postat pe Facebook o fotografie de pe patul de spital, cu mâna în care medicii introduseseră perfuzii.

Imediat au început speculaţiile. Deşi vedeta a scris că a fost cel mai probabil o cădere de calciu, fanii s-au temut că blonda a încercat să se sinucidă. Deşi iniţial a negat cu vehemenţă această variantă, la câteva zile distanţă Loredana Chivu şi-a deschis sufletul în faţa Andreei Mantea, într-o emisiune TV.

Eu sunt conştientă în ultimul timp că am o problemă, cumva nu ştiu cum s-a întâmplat, am căzut psihic. Am avut o perioadă mai proastă. Aici nu vorbesc de o zi, o săptămână. Au fost câteva zile în care au fost ghinioane peste ghinioane. Chiar dacă sunt cea mai supărată din lume, nu o să mă vezi că vin şi plâng. Eu sunt dependentă de nişte somnifere. Mă ajută foarte tare să dorm, să uit de griji. Eu port in spate povara multor greutăţi. Eram obosită, supărată , am luat 2 pastile , am văzut că mă agitau mai tare, am mai luat alte 2 pastile şi mă luase ameţeala.

Deşi a recunoscut că de vină au fost nişte somnifere, Loredana a refuzat să admită că ar fi vrut să renunţe la viaţă din cauza depresiei. Însă, CanCan, a aflat adevărata cauză din spatele tragicului eveniment.Loredana Chivu a trecut prin clipe dramatice pentru că nu a putut păstra o sarcină cu gemeni, fiind nevoită să apeleze la avort.

×
Subiecte în articol: sarcina gemeni
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close