Antena 3 CNN Show Tabloid Lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul său este urmărit penal

Lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul său este urmărit penal

Lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul său este urmărit penal
09 Ian 2017   •   11:23

Adrian Alexandrov a aparut in viata Elenei Udrea in vara trecuta, cand cei doi au fost surprinsi in ipostaze destul de tandre la malul marii, notează WowBiz.

La vremea respectiva, Udrea a negat o idila intre ea si fostul fotomodel, marturisind ca nu ii leaga decat o prietenie sincera. Ulterior, insa, Udrea a aparut  la bratul lui Alexandrov la nunta lui Honorius Prigoana, cei doi sarutandu-se cu patima in timpul petrecerii.

Chiar daca ii merge de minune, atat in viata particulara, cat si in cariera de agent imobiliar la o companie ce se ocupa cu inchirierea si vanzarea locuintelor de lux, Alexandrov are probleme cu justitia. El este urmarit penal dupa ce a fost prins circuland cu masina, in primavara lui 2015, desi avea permisul de conducere suspendat. In faza initiala, Alexandrov a fost amendat, iar el a cerut, la Judecatoria Sectorului 1, anularea procesului verbal de contraventie intocmit de agentii de la Inspectoratul de Politie al judetului Ilfov, dar judecatorii i-au respins cererea.

In acest moment, procesul a ajuns in faza penala, la Judecatoria Buftea, Alexandrov fiind inculpat intr-un dosar penal al carui obiect este „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pe 20 decembrie 2016, sectia penala a Judecatoriei Buftea a respins cererea lui Alexandrov, care solicitase restituirea cauzei la procuror. Mai mult, s-a dispus inceperea judecatii cauzei.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close