Antena 3 CNN Show Tabloid Marcel Toader, declaraţii despre Andreea Marin: „Am ieşit de câteva ori împreună! Îmi place ca femeie!”

Marcel Toader, declaraţii despre Andreea Marin: „Am ieşit de câteva ori împreună! Îmi place ca femeie!”

Marcel Toader, declaraţii despre Andreea Marin: „Am ieşit de câteva ori împreună! Îmi place ca femeie!”
13 Sep 2017   •   16:37

După ce în presa centrală au apărut informaţii cu privire la o posibilă relaţie între Marcel Toader şi Andreea Marin, acesta a ţinut să aducă lămuriri cu privire la acest zvon. 

După ce jurnalista Mara Bănică ar fi primit un pont în care Marcel Toader era era „acuzat” că ar fi într-o relaţie amoroasă cu Andreea Marin, soţul Mariei Constantin a lămurit rapid situaţia. Acesta a declarat că persoana respectivă minte. În urmă cu ceva timp, numele celor doi au mai fost alăturate tot în acelaşi context. La vremea respectivă, Marcel Toader declara, într-un interviu acordat pentru Libertatea, că o simpatizează pe fosta „zână” a surprizelor: „Normal că Andreea îmi plăcea şi-mi place ca femeie, dar între noi n-a fost nimic. La acea vreme, eu eram însurat cu mama lui Max. Eu şi Andreea am ieşit de câteva ori împreună, dar nu singuri, ci în grup. Nimic mai mult, doar i-am sponsorizat emisiunea de câteva ori”, scrie cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Marcel Toader Andreea Marin
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close