Antena 3 CNN Show Tabloid Marele secret din viața lui Ovidiu Lipan Țăndărică

Marele secret din viața lui Ovidiu Lipan Țăndărică

Marele secret din viața lui Ovidiu Lipan Țăndărică
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Dec 2016   •   17:08

Marele secret din viața lui Ovidiu Lipan Țăndărică a fost dezvăluit chiar de binescunoscutul artist. Fostul membru al legendarei trupe Phoenix și unul dintre cei mai reputați toboșari a  dat detalii incredibile despre trecutul său, scrie Libertatea.

Este mereu plin de viață în ciuda celor 63 de ani pe care îi are. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului și al energie debordante, se ascunde o viață cu multe întâmplări, unele fericite, altele mai puțin fericite.

Artistul a povestit despre primii ani din copilăria sa, când nu a reușit să-și cunoască tatăl decât atunci când acesta a fost eliberat din închisoare.

„Tata m-a văzut prima dată când aveam 3 ani, după ce a ieşit din închisoare. Susţinuse Mişcarea Legionară şi trebuia să facă şase ani de închisoare, dar l-au eliberat mai devreme. Ştiu că a fost la Canalul Dunăre-Marea Neagră, iar când s-a întors, bunicii mei au spus că trebuie să divorţeze de mama, pentru că am fi avut noi probleme. El a murit în Suedia până la urmă. De fapt, s-a dus în Austria să ia o moştenire de la un străbunic, care avea nişte fabrici de chibrituri. Ceauşescu i-a dat drumul să-şi ia banii, dar a plecat mai departe, în Suedia. Acolo a obţinut cetăţenia şi s-a recăsătorit”, a povestit renumitul muzician.

×
Subiecte în articol: secret
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close