Antena 3 CNN Show Tabloid Mărturisiri șocante despre preotul-cântăreț Cristian Pomohaci și Aurelian Preda. „A vrut să îl otrăvească”

Mărturisiri șocante despre preotul-cântăreț Cristian Pomohaci și Aurelian Preda. „A vrut să îl otrăvească”

Mărturisiri șocante despre preotul-cântăreț Cristian Pomohaci și Aurelian Preda. „A vrut să îl otrăvească”
26 Iul 2017   •   11:26

Noi detalii șocante ies la iveală despre preotul-cântăreț Cristian Pomohaci.

În ultimele luni, Cristian Pomohaci, care a decis să se retragă din viața monahală, a fost în centrul atenției după ce s-a aflat că i-a făcut propuneri indecendte unui minor pe nume Flaviu.

Acum, un martor care a ținut să-și păstreze anonimatul a făcut mărturisiri șocante destre Cristian Pomohaci, scrie Libertatea.

Potrivit acestuia, preotul-cântăreț ar fi avut un conflict cu cântărețul de muzică populară Aurelian Preda, cel care a încetat din viață în luna septembrie a anului trecut, la o clinică din Viena.

„Am vorbit cu Aurelian Preda şi îmi povestea de el (n.r. Cristian Pomohaci) că e un mare parşiv şi escrochează lumea şi multe chestii. Îl cunosc foarte bine (n.r. pe părintele Cristian Pomohaci) de la Aurelian Preda, pentru că eu am fost prieten de când se trata acolo (n.r. la o clinică din Viena).

De asta spun că ştiu şi de Pomohaci, pentru că el îmi povestea. Că el a avut un conflit cu Pomohaci ăsta. Spunea că a vrut ăla să îl otrăvească când a fost la el acasă. Popa, Pomohaci ăsta, da! Când a fost la el să… Ajunseseră la nişte probleme grave ei, nu ştiu de la ce… de la, tot aşa, de la bârfe de…, de homosexualism şi ăsta (n.r.:Cristian Pomohaci) nu voia să se ducă la el să-i facă «Destine celebre». Asta ştiu din gura lui că a încercat să-i pună ceva în băutură sau în ceva, când a fost acolo la… la el la filmări. I-a fost foarte rău”, a povestit un martor, sub protecţia anonimatului, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Aurelian Preda Cristian Pomohaci
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close