x close

Medicul Monica Pop, mesaj sfâșietor de Crăciun

24 Dec 2016   •   20:07
Medicul Monica Pop, mesaj sfâșietor de Crăciun

Monica Pop, unul dintre cei mai renumiți medici  oftalmologi, se pregătește ”intens” pentru sărbătorile de Crăciun. Chiar dacă a fost lovită de cancer, și nu doar o singură dată, ci de două ori, medicul oftalmolog nu a lăsat boala să o îngenunchieze. În toată această perioadă, doctorul și-a îndreptat întreaga atenție către muncă și exact același lucru are de gând să facă și de sărbători.

Nici măcar sărbătorile de Crăciun nu o vor ține departe de spital pe Monica Pop. Chiar dacă se luptă pentru a doua oară cu cancerul de colon, medicul oftalmologul este, parcă, mai activ ca niciodată. Este fericită că a scăpat de tratamentul intravenos cu citostatice, iar acum, de Sărbători, a trecut pe tratamentul de întreținere.

”Sunt bine, sunt chiar foarte bine și mă simt exact așa cum vă spun. Aștept sărbătorile pe care le voi petrece, cel mai probabil, tot pe la spital”, ne spune medicul mai în glumă, mai în serios. ”Nu mi-am făcut încă planuri, dar nu cred că voi pleca departe… Voi fi alături de prietenii mei și vom stabili pe parcurs ce avem de făcut”, adaugă Monica Pop.

Citeşte mai multe despre:

Monica Pop mesaj cancer
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati