Mesajul emoționant transmis de actrița Edith Gonzalez, după operaţia de cancer: „Moarte, așază-te și așteaptă-mă!”

de S.T.    |    23 Mar 2017   •   11:50
Mesajul emoționant transmis de actrița Edith Gonzalez, după operaţia de cancer: „Moarte, așază-te și așteaptă-mă!” Foto: instagram.com

Edith Gonzalez, celebra protagonistă de telenovele sud-americane, suferă de cancer uterin, iar fiecare zi din viața ei este o continuă luptă.

Actrița a transmis, recent, un mesaj extrem de trist: „Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”.

 

ExitPOLL
Parteneri
x close