Mihaela Rădulescu, atacată DUR de o colegă de breaslă. "Atunci când ne-a făcut Mama Natură era lipsită de chef"

de O.P.    |    22 Iul 2013   •   04:12
Mihaela Rădulescu, atacată DUR de o colegă de breaslă. "Atunci când ne-a făcut Mama Natură era lipsită de chef"

Scandalurile mioritice sunt întotdeauna piperate cu epitete, metafore şi comparaţii demne de scrierile literare ale marilor clasici. Nu e de mirare că elevii care susţin Bacalaureatul se lasă mai degrabă influenţaţi de personaje mondene decât de oamenii cu o verticalitate morală ireproşabilă.

Un nou astfel de scandal a izbucnit, de această dată, prin intermediul internetului, între două doamne ale televiziunii - Mihaela Rădulescu - sămânţa discordiei, şi Marina Almăşan - cea care s-a grăbit cu replicile acide.

Mihaela Rădulescu, dispărută de cam multicel din peisajul autohton, a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii în care arăta impecabil.Marina Almăşan pare-se că a văzut roşu în faţa ochilor şi a început să scrie replica sa, într-un editorial publicat de ziarulring.ro:„Am înţeles că, nu de mult, una dintre divele funcţionale ale României ar fi declarat, pe blogul său, că pozele înfăţişând-o în posturi cvasinude ar urmări scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive (vârstă, educaţie, fizic, concepţii retrograde etc. ), refuzăm să ne ridicăm poalele în cap. Aşa este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu, şi liftiera de la TVR, şi tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună, şi atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la sală. Ne vine să ne smulgem părul din cap pentru că, atunci când s-a concentrat asupra noastră, Mama Natură era deja obosită şi lipsită de chef şi că, Doamne, dacă am putea, pe loc ne-am da jos taioarele, sarafanele cuminţi, rochiile de stambă şi rochiţele cu lungime regulamentară şi am sări direct pe malul piscinei, canalizând spre noi obiectivele aparatelor de pozat şi dezvăluindu-le cele mai sexy ipostaze cu putinţă... Dar, of, noi, urâtele şi modestele, cuminţile şi ştersele Planetei nu vom avea niciodată această şansă, ci vom trăi ofticându-ne perpetuu ori de câte ori dive despuiate de prin reviste sau emisiuni ne vor ademeni bărbţii, făcându-i să uite, chiar şi dacă numai pe moment, de tocăniţele noastre perfecte şi de dexteritatea cu care le călcăm cămăşile pentru a doua zi...”

x close