Antena 3 Show Tabloid Miracolul de la parastasul lui Adrian Iovan. Ce s-a întâmplat pe munte

Miracolul de la parastasul lui Adrian Iovan. Ce s-a întâmplat pe munte

22 Ian 2018   •   18:29
Miracolul de la parastasul lui Adrian Iovan. Ce s-a întâmplat pe munte

Imagini şi mărturii emoţionante ne-a oferit Romaniţa Iovan, care weekendul acesta a urcat pe munte pentru a şasea oară, pentru a-l comemora pe fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan. În locul în care a avut loc accidentul aviatic, acum 4 ani, moţii din Apuseni au făcut un adevărat altar, plin de flori, poze şi icoane.

“Este a şasea oară când vin aici şi de fiecare dată totul pare diferit. Un singur lucru e constant: când ajungem sus, pe munte, ne întâmpină soarele. Practic, Adrian ne aşeaptă cu soare de fiecare dată. Simţim peste tot energia lui. Anul acesta a fost cea mai mare zăpadă, am mers pe jos 3 kilometri, însă acest drum nu face decât să ne bucure şi să ne purifice sufletele. N-aş putea de una singură, aşa că ţin să le mulţumesc tuturor sătenilor care s-au implicat, domnului primar din Horea (n.r. Marin Nicola), părintelui Sorin din satul Trifeşti (comuna Horea, jud. Alba) şi prietenilor care mă însoţesc de la Bucureşti”, a declarat Romaniţa pentru click.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close