Antena 3 CNN Show Tabloid Momente cumplite pentru un regizor român! Poliţia îl suspectează de trafic de droguri şi de arme

Momente cumplite pentru un regizor român! Poliţia îl suspectează de trafic de droguri şi de arme

Momente cumplite pentru un regizor român! Poliţia îl suspectează de trafic de droguri şi de arme
03 Apr 2017   •   08:46

Celebritatea nu te scuteşte de probleme! Acest lucru este valabil şi în cazul unui regizor de la noi. Aflat departe de ţară, bărbatul a intrat în atenţia poliţiei. Motivul? Oamenii legii l-au luat la ochi pentru trafic de droguri şi de arme.

Timp de două săptămâni, Alex Ceauşu a fost plecat în Mexic, pentru a filma câteva videoclipuri. Acolo, regizorul a fost protagonistul unor momente teribile. Tânărul în vârstă de 34 de ani a fost încolţit de poliţişti.

„Ne-au încercuit patru maşini de poliţie, cu soldaţi dotaţi cu mitraliere. Am crezut că e o greşeală şi am ieşit din maşină foarte relaxat, întrebând în spaniolă <> (n.r. - Ce s-a întâmplat?). În momentul ăla, unul dintre politiştii de care mă apropiam a pus mâna pe pistol şi mi-am dat seama că e ceva serios! Ne-au dat afară din maşină, ne-au perchezitionat, ne-au controlat toată maşina, pentru posesie de arme şi de droguri”, a declarat Alex Ceauşu, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Mexic trafic de arme droguri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close