Antena 3 CNN Show Tabloid Momente de coşmar pentru Ellie White! Artista a ajuns cu copiii de urgenţă la spital

Momente de coşmar pentru Ellie White! Artista a ajuns cu copiii de urgenţă la spital

Momente de coşmar pentru Ellie White! Artista a ajuns cu copiii de urgenţă la spital
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Ian 2017   •   21:09

Ellie White a trecut prin momente cumplite în ultimele luni. Artista a spus că cei doi copii ai săi s-au îmblonăvit şi chiar au ajuns de urgenţă la spital, scrie CanCan.

Ellie White a mărturisit că în decembrie a ajuns cu băieţelul ei, Mihai, de urgenţă la spital din cauza unui virus foarte puternic. După ce a reuşit să-l pună pe picioare pe băieţel, artista a avut probleme cu fata sa, care a făcut şi ea febră şi a tuşit, reuşind să scape de boală fără a fi nevoie de internare.

”Copiii au luat cam toţi viruşii pe care îi puteau lua. Mihăiţă luat un virus foarte puternic în decembrie. Am mers de urgenţă la spital, ne-am internat, am schimbat chiar antibioticul că a fost ineficient. După două săptămâni Mihăiţă s-a făcut bine, dar i-au revenit simptomele. Iarăşi medic, controale, şi am scăpat. Domnişoara a luat şi ea febră, tuse, tot mers la doctor. Nu a mai fost nevoie de radiografie. A urmat aceelaşi tratament ca fratele său. N-am mai stat în spital cu Maria de data acesta. Am avut o lună şi jumătate foarte interesantă. Eu ma reuşit să scap fără nicio problemă, Doru a fost şi el înfundat, a tuşit. Ne-am izolat ceva timp că n-am avut altă opţiune”, a declarat Ellie White.

×
Subiecte în articol: copii spital urgenta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close