Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Columbeanu a adoptat la distanţă un copil de 4 ani (VIDEO)

Monica Columbeanu a adoptat la distanţă un copil de 4 ani (VIDEO)

Monica Columbeanu a adoptat la distanţă un copil de 4 ani (VIDEO)
27 Mai 2010   •   11:32


Monica Columbeanu va deveni mamă pentru a doua oară. Nu, nu este însărcinată, dar s-a hotărât să adopte un băieţel. Ce-i drept, nu este o adopţie definitvă, ci la distanţă. Gabi are 4 ani şi de la 1 iunie îşi va petrece week-end-urile alături de noua sa familie de la Izvorani.

Monica vrea cu orice preţ să-i dăruiască Irinei un frăţior. Şi cu cât mai repede, cu atât mai bine. Drept urmare, soţia lui Irinel a semnat deja actele de adopţie la distanţă a unui băieţel pe nume Gabi.

"E un pas mare şi am luat această decizie exclusiv cu sufletul", spune Monica Columbeanu.

Monica l-a văzut pe Gabi prima dată acum o săptămână, la un centru de plasament din Bucureşti. A fost dragoste la prima vedere. Vedeta s-a ataşat din primele clipe de puştiul de 4 ani, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a hotărât să-l adopte.

"Îmi place să cred că el m-a ales. Mi-a sărit în braţe şi am decis să-l iau acasă", povesteşte Monica.

Astfel va îndeplini şi dorinţa fetiţei ei de a avea un frăţior.

Prima zi pe care Monica, Irinel, Irina şi Gabi o vor petrece împreună, ca o adevărată familie, va fi chiar 1 iunie. Atunci băieţelul va primi multe cadouri, iar doamna Columbeanu a pregătit şi o petrecre.

"Încercăm să convingem cât mai multe persoane care doresc să adopte un copil, să vină aici", a mai spus Monica Columbeanu.

Apoi, Gabi îşi va petrece câteva zile pe săptămână la reşedinţa de la Izvorani. Monica spune că va fi tratat ca un membru al familiei şi îi va oferi tot ce are nevoie.



Observator

×
Subiecte în articol: monica columbeanu adoptie copil
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close