Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Gabor dă cărțile pe față despre vizita lui Irinel Columbeanu în America

Monica Gabor dă cărțile pe față despre vizita lui Irinel Columbeanu în America

Monica Gabor dă cărțile pe față despre vizita lui Irinel Columbeanu în America
09 Ian 2017   •   22:45

Monica Gabor a revenit pe reţelele de socializare şi le-a povestit prietenilor ei virtuali despre cum şi-a petrecut ziua de naştere, ocazie cu care a dezvăluit însă şi detalii din viaţa ei cu Mr. Pink.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a mărturisit că se simte foarte fericită pentru că are un iubit care îi acceptă fiica, scrie Cancan.ro.


”De ziua mea am fost la un adăpost pentru oameni ai străzii. Un adăpost pentru femei, cărora le-am dus mâncare, haine şi ce aveau nevoie. Seara, am fost şi am luat cina cu prieteni apropiaţi. Mi-au lipsit de ziua mea în primul rând Irina, surorile mele şi prietenii mei din România. Dar am învăţat că nu poţi avea totul în viaţă. Mă întristez pe moment, însă apoi îmi trece. Mă bucur că şi aici, departe de ţară, am oameni care-mi sunt alături.

Mr. Pink s-a ocupat de toate cheltuielile făcute pentru venirea Irinei şi a tatălui ei în America. Mă ocup personal de tot ce ţine de acasă, nu avem niciun angajat, pentru că-mi place să mă ocup de tot ce ţine de căminul nostru. Am momente în care am regrete, însă îmi place să mă concentrez pe lucrurile pe care le am şi să nu mă gândesc la ce nu am.

Mă consider foarte norocoasă, să am o viaţă decentă, să am alături oameni cărora să le pese de mine. Irina este o persoană foarte specială şi foarte grijulie, care se gândeşte în primul rând la alţi oameni şi nu la ea, e o persoană minunată pentru vârsta pe care o are. Va împlini 10 ani pe 17 ianuarie, dar va avea petrecerea înainte de ziua ei. Sper ca Irina să vină înaintea mea în America. Nu mă mărit. Nu vrem să ne căsătorim. Suntem foarte fericiţi aşa cum suntem. Nu ne grăbim să ne căsătorim, să facem un copil. Poate că în câţiva ani, poate, dar acum nu ne gândim la asta, nici eu şi nici el. Nu ştiu, nu l-am întrebat.”, le-a spus Monica Gabor prietenilor ei virtuali.

×
Subiecte în articol: monica gabor Irinel Columbeanu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close