Noi detalii despre moartea Mădălinei Manole. Cântăreața, ”drogată” cu fenobarbital

11 Aug 2017   •   08:51
Noi detalii despre moartea Mădălinei Manole. Cântăreața, ”drogată” cu fenobarbital

Moartea subită a Mădălinei Manole încă naște semne de întrebare și, chiar după 7 ani de la tragicul eveniment, cauza și circumstanțele morții sale sunt intens analizate și anchetate. Noi detalii despre cântăreață au fost dezvăluite de Mihaela Brooks, care a declarat că Mădălina Manole a fost ”drogată” cu fenobarbital, înainte să înghită Furadanul.

Mihaela Brooks, expert în criminalistică stabilit în Canada a dezvăluit că în sângele cântăreței se afla o substanță extrem de puternic, ce poate fi letală, fenobarbitalul. Medicamentul se folosește ca somnifer, antiepileptic, dar și ca sedativ, fiind eliberat doar pe bază de rețetă.

Mihaela scoate la lumină amănunte ce au fost trecute cu vederea până acum de anchetatori. 5,7 mg de fenobarbital avea administrat în corp, înainte să înghită Furadanul.

„Într-o moarte care urmează unor convulsii severe se știe că rigiditatea, în special rigiditatea generalizată intervine imediat. A avut sau nu Mădălina convulsii sau rigiditatea a fost imediată la ea? Răspunsul este nu! Deoarece în raportul de autopsie este menționat rezultatul laboratorului de toxicologie din care reiese că Mădălina avea în sânge o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital. Nu știu dacă sângele pentru laborator a fost luat din vena femurală, pentru că atunci cifra era mult mai exactă, dar nu asta este important cât faptul că anchetatorii, chiar și după ce au avut raportul de autopsie, nu au verificat dacă Mădălina avea fenobarbital în casă, în ce fel, comprimate, injecții sau supozitor, si-n acelasi timp, dacă avea rețetă. Dacă nu avea rețetă, ar fi trebuit determinat cum a procurat fenobarbitalul și de ce.

Detalii pe click.ro

Parteneri
x close