Antena 3 CNN Show Tabloid O cântăreaţă de muzică populară, acuzată de violență și vrăjitorie: ”Aprindea lumânări și rostea cuvinte ciudate în dormitor!”

O cântăreaţă de muzică populară, acuzată de violență și vrăjitorie: ”Aprindea lumânări și rostea cuvinte ciudate în dormitor!”

O cântăreaţă de muzică populară, acuzată de violență și vrăjitorie: ”Aprindea lumânări și rostea cuvinte ciudate în dormitor!”
Sursa foto: Foto: Cruciţa Cistelecan/Facebook
11 Noi 2016   •   08:32

Artista de muzică populară Cruciţa Cistelecan este acuzată că l-ar fi bătut pe partenerul de viață. Într-o intervenție telefonică la Răi da Buni, de la Antena Stars, Crucița a vorbit despre problemele pe care le are în cuplu.

"Acum doi ani eu am hotărât să punem punct relaţiei pentru că nu mai mergea. Era foarte agresiv, era foarte posesiv şi nu mai puteam să continuăm. El nu a vrut să înţeleagă şi a zis că el nu se va lăsa de mine până nu mă va face praf, să rămân a nimănui, să nu mă mai cunoscă nimeni. A început cu tot felul de ameninţări, cu şantaj de tot felul, cu controale, poveşti, parcă era un adolescent. Avem şi plângeri depuse la poliţie", a povestit Cruciţa Cistelecan pentru Răi da' buni.

Sursa: Antena Stars

×
Subiecte în articol: rai da buni Antena Stars vrajitorie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close