Antena 3 CNN Show Tabloid Oana Zăvoranu, la un pas de viol. Proprietarul apartamentului în care locuieşte ar fi încercat s-o agreseze

Oana Zăvoranu, la un pas de viol. Proprietarul apartamentului în care locuieşte ar fi încercat s-o agreseze

Oana Zăvoranu, la un pas de viol. Proprietarul apartamentului în care locuieşte ar fi încercat s-o agreseze
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Oct 2011   •   07:37

Querida trece, din nou, prin momente dificile. Oana Zăvoranu, fosta soţie a lui Pepe, susţine că a fost victima unei tentative de viol. A depus plângere la poliţie împotriva proprietarului apartamentului de lux în care locuieşte, deoarece ar fi agresat-o şi ar fi încercat să o violeze.

Oana Zăvoranu s-a luat la ceartă cu proprietarul pentru că acesta nu s-ar fi ocupat de problemele pe care le avea cu instalaţia sanitară şi cu termopanele. Fosta nevastă a lui Pepe i-a spus că nu mai achită chiria, iar bărbatul a atacat-o şi a încercat să o violeze, aşa cum a povestit în emisiunea Un Show Păcătos de la Antena1. Zăvoranca a reuşit să scape de presupusul violator după ce l-a ameninţat că va chema poliţia.

Proprietarul neagă însă acuzaţiile. "Am vrut doar să-mi iau banii pe chirie. Dar s-a enervat, că e nebună! Apoi m-a muşcat de deget. Când am văzut ce face, am luat-o de păr că mă durea degetul. M-a ameninţat şi mi-a spus că este persoană publică şi că o să-mi facă rău. Nu ştiu ce are femeia asta! Cine dracu' o violează pe ea? Poate dracu' de la Gara de Nord", a declarat proprietarul.

Cei doi au ajuns, până la urmă, la secţia 1 de poliţie a Capitalei, unde a depus fiecare câte o plângere penală împotriva celuilalt.


×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu viol scandal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close