Antena 3 CNN Show Tabloid Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit răpusă de o boală nemiloasă

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit răpusă de o boală nemiloasă

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit astăzi, la doar 52 de ani, răpusă de o boală nemiloasă.

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit răpusă de o boală nemiloasă
10 Dec 2019   •   16:04

La un an și jumătate după moartea lui Andrei Gheorghe, a plecat dintre noi și fosta sa soție, psihoterapeutul Petruța Gheorghe, scrie Adevărul. 

Vara trecută, Petruţa, care a împlinit 52 de ani, le-a mărturisit prietenilor că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala: „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!“.

Anunţul trist a fost făcut de Oana Cuzino pe Facebook: „Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie.

Întreaga echipă îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulţumim”

Petruţa şi Andrei Gheorghe au divorţat în anul 2014, după un mariaj de aproape şase ani, însă au rămas apropiaţi.

Petruța a povestit cât de complicată a fost relația cu Gheorghe, alături de care a înfiat trei copii: „Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: "faci foarte bine, dar ei cresc. Era trecerea aia de la 13, 14, 15 ani, când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: „eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie”, mărturisea Petruța Gheorghe. 

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe sotie a murit
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close