Antena 3 CNN Show Tabloid Posteriorul ei a făcut-o uitată pe Pippa Middleton. Vezi cine are cel mai frumos fund din lume

Posteriorul ei a făcut-o uitată pe Pippa Middleton. Vezi cine are cel mai frumos fund din lume

Posteriorul ei a făcut-o uitată pe Pippa Middleton. Vezi cine are cel mai frumos fund din lume
de S.T.    |    08 Feb 2012   •   14:34

Despre Kim Kardashian s-au spus multe. Protagonista reality show-ului "Keeping Up With the Kardashian" are ochii frumoşi, este minionă şi pieptoasă. Însă punctul forte al frumuseţii ei este obraznicul posterior. Focoasa brunetă este posesoarea celui mai frumos fund din lume. Ea a fost desemnată "câştigătoare" în urma unui sondaj realizat de revista ZOO la care au participat peste 2000 de cititori.

Starleta americană este conştientă de calităţile sale fizice şi nu se sfieşte să-şi etaleze formele de zeiţă. Kim a întrecut în preferinţe mai multe frumuseţi care au apelat la ajutorul chirurgical pentru a arăta aşa cum le ştim şi a reuşit să surclaseze vedete celebre pentru posterioarele lor. Printre ele se numără Rihanna, care a ocupat locul 2 în top, şi fotomodelul britanic Geena Mullin, care s-a clasat pe locul 3.

Fundul "a la Pippa Middleton" şi-a pierdut din faimă. Sora soţiei Prinţului William s-a clasat abia pe locul al 36-lea în acest sondaj.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close