Antena 3 CNN Show Tabloid PRIMA DECLARAȚIE a mamei Alinei Borcea, dupa ce Pelinel a anunțat că este însărcinată: ”Nu este niciun secret că...”

PRIMA DECLARAȚIE a mamei Alinei Borcea, dupa ce Pelinel a anunțat că este însărcinată: ”Nu este niciun secret că...”

PRIMA DECLARAȚIE a mamei Alinei Borcea, dupa ce Pelinel a anunțat că este însărcinată: ”Nu este niciun secret că...”
07 Ian 2016   •   18:33

 Mama Alinei borcea a declarat că familia acesteia este alături de ea și o susține în aceste momente grele. Nu este niciun secret, a spus femeia, că Alina îl iubește pe Borcea.

”Suntem cu sufletul alături de Alina și o susținem. Nu vreau să comentez problemele astea. Nu sunt în măsură. Mă doare că trece prin așa ceva, că ea suferă cel mai tare. Nu pot să îi dau un sfat. Ea știe cel mai bine ce simte și ce are de făcut și o susținem din toată inima. Din fericire, nimic nu e veșnic. Nu este niciun secret că Alina îl iubește enorm pe Cristi, altfel nu putea să stea lângă el atâția ani. Fiecare om are dreptul la păreri și nu comentez. Alina este o luptătoare. Ea a simțit nevoia să lămurească lucrurile și nedreptatea care i s-a făcut, că îl iubește pe Cristi și el o iubește pe ea. Faptul că ea este în viața lui Cristi cu copiii îl ajută să treacă mai ușor”,
a spus mama Alinei Borcea.

Detalii, aici


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close