Antena 3 CNN Show Tabloid Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a născut

Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a născut

Prima reacție a lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a născut
26 Sep 2016   •   17:30

Bianca Drăgușanu a născut o fetiță, pe care o va numi Sofia Natalia. Partenerul de viață al vedetei, Victor Slav, a vorbit despre noua experiențăp, cea de tătic.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit.

Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru. În 10 minute a fost scoasă Sofia, apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul.  Cadouri încă nu de bun venit. Are 50 de cm şi 3,250 kg. Durează încă 5-4 zile. Totul e pregătit de mult timp.

Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru. Sunt sigur că vor fi cele mai frumoase sărbători. Am sunat toată lumea, am dat mesaje.  A născut la ora 1:30… Îmi doresc şi un băiat, dar vedem. Sigur mie îmi este mult mai uşor să o iau în braţe, ei îi este frică. Tăticul dă de băut, da, sunt perfect de acord.”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Victor slav
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close