x close

Primele declaraţii ale iubitei lui Boureanu, după ce fostul politician a fost reţinul de poliţie: ”Sunt șocată Îmi tremurau picioarele, iar poliţiştii îmi spuneau să tac dracu din gură!”

09 Iun 2017   •   11:27

Cristian Boureanu a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră azi noapte, în centrul Capitalei. Fostul deputat i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a lovit un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe o stradă din zona pieţei Charles de Gaulle. Iubita acestuia a povestit șocată tot ce s-a întâmplat.

 

”Sunt şocată de ceea ce s-a întâmplat. Au claxonat, ne-au oprit pentru legitimare şi au început să se ia la ceartă. Poliţiştii râdeau şi mă înjurau, filmau tot. Poliţiştii au început să tragă de Cristi, l-au scos din maşină cu forţa. Poliţistul mi-a smuls telefonul şi mi-a spus să nu mai filmez. Îmi tremurau picioarele, iar poliţiştii îmi spuneau să tac dracu din gură. Toată lumea râdea în cerc, dar nimeni nu îi despărţea. Când poliţistul l-a înjurat de fiică şi de mamă, Cristi i-a dat un picior. Şi pe mine m-au lovit. Atunci au mai chemat un echipaj şi l-au înconjurat, au început să îl bată. Fiica lui Cristi e disperată, s-a speriat foarte tare când a auzit, la patru dimineaţa a vrut să vină aici”, a declarat Laura Dincă, conform Cancan.ro. 

 

Citeşte mai multe despre:

ultraj agent Politie Laura Dincă cristian boureanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati