Antena 3 Show Tabloid Primele declaraţii făcute de Irinel Columbeanu după venirea Monicăi Gabor în România: "Am vrut să stăm împreună de Paşte, dar..."

Primele declaraţii făcute de Irinel Columbeanu după venirea Monicăi Gabor în România: "Am vrut să stăm împreună de Paşte, dar..."

13 Apr 2017   •   21:34
Primele declaraţii făcute de Irinel Columbeanu după venirea Monicăi Gabor în România: "Am vrut să stăm împreună de Paşte, dar..."
Sursa foto: Foto: Facebook/Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a reacţionat după venirea în România a fostei sale soţii, Monica Gabor. Cei doi s-au şi întâlnit în momentul în care Monica Gabor a luat-o pe Irina la ea. Au discutat şi au luat în considerare posibilitatea de a petrece Paştele împreună, dar ceva i-a împiedicat, scrie spynews.ro.

"A fost ieri. Ieri a aterizat la 18.05 ca să fiu precis, şi a venit împreună cu prietena ei Mădălina să o ia pe Irina. Irina a ajuns acum acasă la Monica de la dansuri împreună cu şoferul meu pentru a petrece timp cu mama ei, acolo unde stă mama ei. Mi-a trimis Mr. Pink o băutură cadou. Am stat şi la discuţii. MOnica mi-a adus o şapcă. Ne-am gândit dacă să îşi ia Irina şoricelul sau nu. Începând de mâine se duce la Bacău. PUteam să stăm şi împreună, dar n-ar fi fost o bună alegere la nivel internaţional, ca să zic aşa. (...) Va trebui să mă gândesc la ce biserică să merg. Vreau să fiu cuminte, să ţin post până la capăt." a declarat Irinel Columbeanu la Antena Stars. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close