Antena 3 Show Tabloid Raport al Administrației Penitenciarelor. Ce ilegalități a comis Alina Borcea de dragul soțului ei

Raport al Administrației Penitenciarelor. Ce ilegalități a comis Alina Borcea de dragul soțului ei

25 Ian 2016   •   16:38
Raport al Administrației Penitenciarelor. Ce ilegalități a comis Alina Borcea de dragul soțului ei

Un raport intern al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a scos la iveală faptul că fostul acţionar al clubului Dinamo ar fi încăltat regulile puşcăriei Poarta Albă. Potrivit Spy News, complice i-a fost chiar Alina Vidican.

Soţia milionarului ar fi alimentat cardurile mai multor deţinuţi, banii urmând să ajungă într-un final la soţul ei. Mai mult, prin intermediul mai multor deţinuţi, i-ar fi trimis acestuia pachete cu alimente, mult mai multe decât avea acesta dreptul.

În sprijinul acestor acuzaţii  vin declaraţiile deţinuţilor. "Ultimul pachet a fost pentru domnul Borcea. Se mai întâmplă să îmi fie puşi bani în cont de către soţie sau apropiaţi ai acestuia" sau " m-a rugat deţinutul Borcea să ridic două pachete în locul lui; eu doar le-am trasportat de la sectorul de vizite la celula lui", după cum se arată în se arată în document.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close