Antena 3 CNN Show Tabloid Răsturnare de situație în cazul morții Ileanei Ciuculete. De ce s-a retras discret din viața artistică

Răsturnare de situație în cazul morții Ileanei Ciuculete. De ce s-a retras discret din viața artistică

Răsturnare de situație în cazul morții Ileanei Ciuculete. De ce s-a retras discret din viața artistică
18 Mar 2017   •   08:11

Ileana Ciuculete a murit in mod fulgerator, marti seara, spre marea surprindere a oamenilor din lumea artistica! Totusi, exista voci care sustin ca starea de sanatate a regretatei cantarete s-a agravat inca din vara trecuta, iar ea stia de atunci ca se afla intr-o situatie critica.

Moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete a produs un adevarat seism printre cantaretii de muzica populara! Nimanui nu i-a venit sa creada ca artista a sfarsit atat de repede, in conditiile in care ea nu a lasat sa se vada ca ar fi avut vreo problema de sanatate.

Cu toate acestea, surse apropiate regretatei soliste sustin ca ea nu se simtea bine de multa vreme si, in ultimul an, chiar a disparut din peisajul monden mioritic.

“Ileana a fost intotdeauna o fire vesela, optimista, careia si nu ii placea deloc sa se planga! Ura sa ii fie mila cuiva de ea! Poate tocmai de aceea,a evitat sa vorbeasca despre boala de care suferea. Ea era bolnava din vara trecuta. Atunci, a aflat ca situatia sa este precara si a preferat sa se retraga incet incet, fara prea mult zgomot. Nu a mai fost prezenta ca in trecut la evenimente si a refuzat si cateva nunti la care a fost solicitata, dovada ca nu se simtea bine. A acceptat doar mici aparitii la emisiuni si atat! In rest, a incercat sa gaseasca, probabil, solutii de vindecare. Din pacate, fara rezultat”, au dezvaluit apropiatii artistei, potrivit WowBiz.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close