Antena 3 Show Tabloid Răzvan Simion, mai trist ca niciodată în a doua zi de Crăciun: ”Mi-am vândut sufletul, acum mai mulţi ani!”

Răzvan Simion, mai trist ca niciodată în a doua zi de Crăciun: ”Mi-am vândut sufletul, acum mai mulţi ani!”

26 Dec 2016   •   15:37
Răzvan Simion, mai trist ca niciodată în a doua zi de Crăciun: ”Mi-am vândut sufletul, acum mai mulţi ani!”

Răzvan Simion a făcut o dezvăluire în ziua de Crăciun despre o parte din el de care nimeni nu a avut habar până acum. Matinalul a mărturisit că în urmă cu mulţi ani şi-a ”vândut sufletul”, scrie CanCan.

Vestea morţii lui George Michael l-a afectat teribil pe Răzvan Simion, care cu această ocazie a dezvăluit un lucru neştiut despre el până acum. Vedeta a mărturisit că, în urmă cu mulţi ani, şi-a vândut sufletul muzicii, iar acum simte că-l primeşte înapoi pentru că cei cărora li-l dăruiese au plecat, rând pe rând, din această lume.

”Mi-am vandut sufletul, acum multi ani, muzicii care inspira, vindeca si te inalta. Anul asta il primesc inapoi... caci nu mai sunt multi cei care pot sa-l tina ferecat!”, le-a spus Răzvan Simion prietenilor săi virtuali.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close