x close

Romanița Iovan, surpriză uriașă. Mamă la 52 de ani?

24 Dec 2016   •   20:52
Romanița Iovan, surpriză uriașă. Mamă la 52 de ani? Foto: Antena Stars

La 52 de ani, Romaniţa Iovan a vorbit cu iubitul ei, Iulian Gogan, despre posibilitatea de a deveni părinţi, deşi amândoi au câte un băiat dintr-o fostă relaţie. Avocatul a spus tot adevărul în cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune difuzată pe Antena Stars.

Iubitul Romaniţei Iovan a mărturisit că este exclusă varianta ca el şi creatoarea de modă să aibă un copil. Mai mult, fosta soţie a lui Adrian Iovan a spus că e mult prea depăşită de această ipostază.

"Mai în glumă şi vreau să spun că Romaniţa a pomenit subiectul acesta legat de fetiţă... Vreau să spun că am întâmpinat opoziţie incredibilă din partea amândoura. Au sărit ca arşi! «Nu»", a declarat logodnicul Romaniţei Iovan în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu".

Romanița Iovan s-a născut pe 3 octombrie 1964, în București. Ea este o creatoare de modă și femeie de afaceri. S-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. În 2003 , Romaniţa s-a căsătorit cu Adrian de care ulterior, a divorţat. Adrian Iovan a murit la 20 ianuarie 2014 ca urmare a unui acccidentul aviatic. Din mariajul cu regretatul pilot, a rezultat Albert. Băiatul creatoarei de modă şi a lui Adrian Iovan s-a născut în ziua în care Romaniţa a împlinit 42 de ani. De câţiva ani, creatoarea de modă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulian Gogan, care are şi el un băiat dintr-o relaţie anterioară. Teo împlineşte 14 ani în martie 2017. Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan sunt logodiţi.

Citeşte mai multe despre:

romanita iovan surpriza mama insarcinata
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati