Antena 3 CNN Show Tabloid Romanița Iovan, surpriză uriașă. Mamă la 52 de ani?

Romanița Iovan, surpriză uriașă. Mamă la 52 de ani?

Romanița Iovan, surpriză uriașă. Mamă la 52 de ani?
Sursa foto: Foto: Antena Stars
24 Dec 2016   •   20:52

La 52 de ani, Romaniţa Iovan a vorbit cu iubitul ei, Iulian Gogan, despre posibilitatea de a deveni părinţi, deşi amândoi au câte un băiat dintr-o fostă relaţie. Avocatul a spus tot adevărul în cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune difuzată pe Antena Stars.

Iubitul Romaniţei Iovan a mărturisit că este exclusă varianta ca el şi creatoarea de modă să aibă un copil. Mai mult, fosta soţie a lui Adrian Iovan a spus că e mult prea depăşită de această ipostază.

"Mai în glumă şi vreau să spun că Romaniţa a pomenit subiectul acesta legat de fetiţă... Vreau să spun că am întâmpinat opoziţie incredibilă din partea amândoura. Au sărit ca arşi! «Nu»", a declarat logodnicul Romaniţei Iovan în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu".

Romanița Iovan s-a născut pe 3 octombrie 1964, în București. Ea este o creatoare de modă și femeie de afaceri. S-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. În 2003 , Romaniţa s-a căsătorit cu Adrian de care ulterior, a divorţat. Adrian Iovan a murit la 20 ianuarie 2014 ca urmare a unui acccidentul aviatic. Din mariajul cu regretatul pilot, a rezultat Albert. Băiatul creatoarei de modă şi a lui Adrian Iovan s-a născut în ziua în care Romaniţa a împlinit 42 de ani. De câţiva ani, creatoarea de modă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulian Gogan, care are şi el un băiat dintr-o relaţie anterioară. Teo împlineşte 14 ani în martie 2017. Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan sunt logodiţi.

×
Subiecte în articol: romanita iovan surpriza mama insarcinata
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close