Antena 3 CNN Show Tabloid Românul care stă pe un munte de bani - a câștigat un milion de dolari în doar 10 minute - VIDEO

Românul care stă pe un munte de bani - a câștigat un milion de dolari în doar 10 minute - VIDEO

Românul care stă pe un munte de bani - a câștigat un milion de dolari în doar 10 minute - VIDEO
Sursa foto: foto: pixabay.com
16 Mar 2016   •   19:20

Un român a devenit celebru după ce a câştigat la pariuri mai mult decât alţii într-o viaţă. Bărbatul trăieşte visul american. El a explicat în detaliu cum te poţi îmbogăţi peste noapte cu şase milioane de dolari, potrivit Antena Stars.

Vegas Dave Oancea a intrat în direct, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a povestit în detaliu cum s-a îmbogăţit. El trăieşte acum în S.U.A. şi s-a lăsat de şcoală, apoi s-a apucat de pariuri.

"În România se pot cumpăra multe, cu foarte puţin bani. Mergeam la colegiu şi nu prea îmi plăcea şcoala. Am luat un împrumut şi în loc să cumpăr cărţi, am luat toţi banii şi i-am pariat pe toţi la ruletă. Şi-au făcut din 10.000, 20.000 şi aşa a început totul. Mi-am pierdut casa, maşina, dar nu prea am ştiut să îmi manageriez banii, dar am crezut în ceea ce făceam. Şi am reuşit să câştig aproximativ 6 milioane de dolari. Şi acum lucrez ca şi consultant ca să învăţ oamenii cum să pariez. Acum nu mă mai lasă casele de pariuri să joc," a spus Oancea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Antena Stars
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close