Antena 3 Show Tabloid Runaway bride, în Playboy! Fosta logodnică a lui Hefner, în continuare pe coperta numărului din iulie al revistei

Runaway bride, în Playboy! Fosta logodnică a lui Hefner, în continuare pe coperta numărului din iulie al revistei

de Antena3.ro    |    20 Iun 2011   •   12:03
 Runaway bride, în Playboy! Fosta logodnică a lui Hefner, în continuare pe coperta numărului din iulie al revistei
Sursa foto: Foto: perthnow.com.au

Fondatorul "Playboy", Hugh Hefner, a venit cu soluţia ideală pentru a salva următorul număr al revistei precum şi orgoliul personal. După ce logodnica sa, Crystal Harris, a anulat nunta cu cinci zile înainte şi a refuzat să mai apară în noul număr "Playboy", aşa cum era prevăzut iniţial, mogulul şi-a pus fosta viitoare "doamnă Hefner" pe copertă, ca şi "mireasă fugară".

Crystal Harris este în continuare modelul care apare pe coperta Playboy în numărul din iulie, sub titulatura de "Doamna Crystal Hefner", modificarea adusă coperţii fiind completarea "Mireasa fugară în această ediţie".

Experţii spun ca anularea nunţii îi va cauza lui Hugh Hefner pierderi de peste 250.000 de dolari. În plus, cheltuielile pentru numărul din iulie al revistei Playboy, pe coperta căreia apare Crystal Harris, au crescut.

 

×
Subiecte în articol: hugh hefner Playboy
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close