Antena 3 CNN Show Tabloid Ce s-a întâmplat la o lună de la moartea Ilenei Ciuculete! Mesajul primit de Elena Merișoreanu în mijlocul nopții

Ce s-a întâmplat la o lună de la moartea Ilenei Ciuculete! Mesajul primit de Elena Merișoreanu în mijlocul nopții

Ce s-a întâmplat la o lună de la moartea Ilenei Ciuculete! Mesajul primit de Elena Merișoreanu în mijlocul nopții
08 Apr 2017   •   16:24

Dupa parastasul organizat de Cornel Gales la mormantul sotiei sale iubite, in urma cu o saptamana, Ileana Ciuculete a inceput sa le apara in vis persoanelor apropiate, iar prima care a visat-o a fost Elena Merisoareanu, prietena si colega de-a viata a regretatei cantarete.

“Sambata acum, ma duc sa ii fac o slujba si sa-i dau de pomana coliva. Am avut un vis cu ea, am visat-o acum vreo 8 zile. Se facea ca am vazut-o in lume multa, dar nu realizam daca e la un spectacol sau la o filmare. Ea venea spre mine si ii zic: Ileana, vai dar ce ie frumoasa ai. Nu am mai vazut-o niciodata. Si ea zice: “Pai, e noua, n-ai mai vazut-o pana acum” Si ma uit in jos si ce vad: vai de mine, dar costumul tau e prea scurt. Unde e sub-fusta ta de la costum?, o intreb. “Am uitat-o acasa, dar vine Cornel sa mi-o aduca”. Apoi, ea a plecat si cand era in mijlocul lumii imi zice: “A, Elena, sa nu uiti sa imi aduci si mie coliva cand faci”, asta mi-a spus”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

 

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close