Antena 3 CNN Show Tabloid Scandal la parastasul Ilenei Ciuculete: „A început să mă amenințe!”

Scandal la parastasul Ilenei Ciuculete: „A început să mă amenințe!”

Scandal la parastasul Ilenei Ciuculete: „A început să mă amenințe!”
27 Apr 2017   •   20:33

Familia Ilenei Ciuculete a făcut astăzi parastasul regretatei cântărețe de muzică populară. Slujba a fost oficiată la biserica din Chitila, iar după acest eveniment, Cornel Galeș și cei doi copii ai săi au dat de pomană costumele populare ale artistei.

Galeș a vorbit și despre un incident legat de parastasul Ilenei, la un post de televiziune.

„Zânica a împlinit 40 de zile duminică, dar fiind Săptămâna Luminată am făcut-o astăzi. Părintele ne-a ajutat foarte mult aici. Un parastas nu este la îndemâna oricui. A ieșit totul foarte bine și ce m-a bucurat foarte mult este că toată lumea a plecat de aici cu câte ceva.

Este singura mamă care a rămas în familia noastră, pentru că nu mai există altă mamă. De asta o iubim și o prețuim. Fiecare are durerea lui: durere de copil, de mamă, de frate, de soț. Sunt toate diferite și în același timp, cumva, la fel.

Cineva aseară a fost foarte exaltată spunând că eu am declarat într-o emisiune că voi împarți costume populare. I-am explicat că Ileana Ciuculete a avut 48 de costume populare. Nu le-am dat pe toate, am dat doar câteva.

Mi-a spus că am mințit, că va spune totul în presă, a început să mă amenințe. Eu vreau să lămuresc că nu am putut să dau toate obiectele ei.  Există o familie cu o fetiță foarte frumoasă care cântă frumos și le-am spus că o să le cumpăr eu un costum popular pentru ea. Nu aveam de unde să le dau un costum pe mărimea fetiței.

Mie nu îmi place chestia asta cu obiectele ținute că amintire. Părintele mi-a spus foarte clar, să ajungă hainele la niște oameni care le vor purta, nu să le țină într-un sertar”, a povestit el la un post de televiziune, potrivit huff.ro.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete parastas scandal
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close