Antena 3 CNN Show Tabloid Scene emoţionante. Irina Columbeanu a cerut, plângând, să meargă cu tatăl ei acasă

Scene emoţionante. Irina Columbeanu a cerut, plângând, să meargă cu tatăl ei acasă

Scene emoţionante. Irina Columbeanu a cerut, plângând, să meargă cu tatăl ei acasă
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Mai 2011   •   21:20

Scene emoţionante au fost surprinse astăzi, în timp ce Irinel Columbeanu îşi lua fetiţa de la grădiniţa unde aceasta a fost înscrisă.

Irina, în timp ce era condusă la maşina grădiniţei, a izbucnit în plâns şi a cerut să meargă înapoi acasă cu tatăl ei. Irinel a încercat să o liniştească şi să îi explice că urmează să se vadă din nou în curând, dar copilul nu s-a oprit.

Momentul a fost foarte emoţionant, omul de afaceri izbucnind, la rândul său, în plâns. Oamenii de la Protecţia Copilului au asistat la moment dar au refuzat să facă orice declaraţie.

Monica este plecată din Bucureşti până pe 15 mai şi vrând să se asigure că Irinel nu-i poate lua din nou fetiţa, a predat-o surorii sale printr-un proces verbal. Judecătoria Buftea urmează să decidă în acest nou dosar pe 23 mai, când îi va cita pe amândoi în faţa instanţei.

Pe de altă parte, Monicăi i-a fost refuzată cererea de recuzare a judecătorului din procesul de divorţ , astfel încât tot preşedintele judecătoriei Buftea va decide la cine va rămâne copilul şi cum se împarte averea.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close