Antena 3 CNN Show Tabloid Secretul fiicelor lui Corneliu Vadim Tudor, aflat abia astăzi. Ce au ascuns

Secretul fiicelor lui Corneliu Vadim Tudor, aflat abia astăzi. Ce au ascuns

Secretul fiicelor lui Corneliu Vadim Tudor, aflat abia astăzi. Ce au ascuns
12 Ian 2017   •   23:09

Fetele Tribunului au aflat că una dintre mătușile lor s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile, dar au ținut secret acest lucru. Miza: împărțirea averii, la discreție, cu sora mai mare a tătălui său, scrie Libertatea.

Lidia Samson, una dintre surorile lui Corneliu Vadim Tudor, a murit săptămâna aceasta, însă detaiile despre moartea ei subită au fost ținute la secret până în ziua înmormântării. Și asta din cauza unui scandal care mocnea în familia tribunului imediat după moartea lui, din 2015. Pentru că fostul europarlamentar nu a lăsat niciun testament, lupta pentru avere a devenit foarte spinoasă.

Fetele lui Vadim Tudor au vorbit despre moartea mătușii lor abia ieri, în ziua înmormântării, spunând că Lidia Samson a aflat că suferă de o boală incurabilă de puțin timp, însă starea ei s-a agravat într-un mod accelerat. Femeia a fost singurul lor rival la masa la care se împărțea averea fostului politician, iar acesta a fost un motiv bun ca toată lumea să tacă pentru ca acum averea să se împartă la masa verde. Și asta pentru că Vadim Tudor mai are o soră, pe nume Magdalena, care ar fi putut să atenteze la o parte de moștenire. Însă cu siguranță n-o va mai face.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor fiice secret
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close