Sfâșietor! Ce a făcut Elena Merișoreanu lângă coșciugul Ilenei Ciuculete

16 Mar 2017   •   11:41
Sfâșietor! Ce a făcut Elena Merișoreanu lângă coșciugul Ilenei Ciuculete

Elena Merişoreanu a fost prezentă miercuri seara la capela Străuleşti pentru a-i aduce un ultim omagiu Ilenei Ciuculete, prietena şi colega sa de breaslă, care a decedat după ce a pierdut lupta cu boala. Chiar dacă era îndurerată, Merişoreanu a găsit puterea de a o fotografia pe Ciuculete, scrie cancan.ro.

Merişoreanu a băgat mâna în buzunar, a scos telefonul mobil şi a pozat trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete, gest la care puţini se aşteptau.

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară, la vârsta de 59 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Cimitirul Străulești.

Ileana Ciuculete - interpreta de muzică populară îndrăgită de români

Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. Copilaria Ilenei a fost marcata de sărăcie, potrivit bestmusic.ro.

La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova. Intre timp, celebra interpreta devine solista principala a ansamblului.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

"Eram un vlastar care cresteam pe ulitele satului meu natal si ascultam la difuzor cântecele inegalabile ale Mariei Lataretu. Tatal meu a început sa îmi scrie versuri pe scândura atelierului de tâmplarie unde lucra, iar seara, obosit fiind, îl desfatam cu încercarile mele artistice”.

Ileana Ciuculete a avut numeroase colaborari inedite alataturi de artisti precum Andra, Axinte de la Vacanta Mare, Lautarii din Chisinau, Ileana Ciuculete a fost solista ansamblurilor folclorice: Ansamblul ”Nicolae Balcescu” din Craiova, Ansamblul folcloric ”Calusul” din Scornicesti si Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin.

Ileana Ciuculete a fost premiata în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vandut în peste 40.000 de unitati.

Citiți și:

Ileana Ciuculete a murit

Sfâșietor! Care a fost ultima dorință a Ilenei Ciculete

Coincidență bizară între moartea Ilenei Ciuculete și a lui Aurelian Preda

Dan Negru a dezvăluit ce i-a spus Ileana Ciuculete înainte să moară

 

 

Parteneri
x close