Antena 3 CNN Show Tabloid Cântăreața Sinead O’Connor a fost găsită într-o cameră de hotel și internată la spital. Ce a pățit artista

Cântăreața Sinead O’Connor a fost găsită într-o cameră de hotel și internată la spital. Ce a pățit artista

Cântăreața Sinead O’Connor a fost găsită într-o cameră de hotel și internată la spital. Ce a pățit artista
Sursa foto: Foto: Youtube
17 Mai 2016   •   08:43

Cântăreaţa Sinead O'Connor a fost găsită în viaţă şi este bine, la 32 de ore după ce dispăruse, anunţă Poliţia din oraşul american Chicago, fără a oferi detalii, informează Daily Mail.

"A fost găsită în siguranţă, nu mai este considerată dispărută sau în pericol", a comunicat Poliţia din Wilmette, o suburbie a oraşului Chicago.

Poliţia a refuzat să ofere detalii despre circumstanţele găsirii artistei.

Poliţia din statul american Illinois a anunţat luni că Sinead O'Connor, de origine irlandeză, a dispărut de duminică dimineaţă, la periferia oraşului Chicago. Cântăreaţa a fost găsită la 32 de ore de la dispariţie.

"A fost declanşată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă", declara acum câteva ore sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS. "O'Connor ar fi plecat din zona Wilmette pentru a se plimba cu bicicleta, duminică la ora 6.00 dimineaţa; nu a revenit. Am fost anunţaţi de cineva; nu avem alte informaţii", preciza Robinson.

 

×
Subiecte în articol: hotel spital chicago Politie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close