Antena 3 CNN Show Tabloid Stela Popescu, despre păcatele tinereții: "Da, am înșelat"

Stela Popescu, despre păcatele tinereții: "Da, am înșelat"

Stela Popescu, despre păcatele tinereții: "Da, am înșelat"
19 Mai 2017   •   08:25

Stela Popescu, la 81 de ani, a dat frâu liber tuturor detaliilor din viaţa sa şi a dezvăluit o serie de lucruri mai intime din viaţa sa. A vorbit despre sex, despre copii şi despre faptul că a înşelat, scrie SpyNews.ro.

"Eu nu m-am apropiat de un bărbat decât dacă îmi plăcea foarte tare. Am fost un băieţoi în tinereţe. Îmi spuneau că atunci când îmi face unul curte imediat devin amică. Nu am avut întâmplări d-astea foarte multe. Eu sunt pătimaşă. (...) Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (...) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia.

Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu." a spus Stela Popescu la "Xtra Night Show"

 

×
Subiecte în articol: Stela Popescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close