Antena 3 CNN Show Tabloid Stomatologul lui Boureanu face dezvaluiri! Cum arata dintii fostului politician: “Cand am vazut cat e de grav…”

Stomatologul lui Boureanu face dezvaluiri! Cum arata dintii fostului politician: “Cand am vazut cat e de grav…”

Stomatologul lui Boureanu face dezvaluiri! Cum arata dintii fostului politician: “Cand am vazut cat e de grav…”
16 Iun 2017   •   18:32

Medicul Coffi Dima a vorbit despre starea in care se afla Cristian Boureanu. Stomatologul fostului politician sustine ca situatia acestuia nu este tocmai roz si ca dantura necesita timp pentru a fi reparata. 

“Am crezut ca este vorba de cateva fisuri si ca voi termina repede, insa cand am vazut despre ce este vorba, cat de grav, mi-am dat seama ca nu pot sa-l rezolv pe loc. Are dureri, este normal sa aiba dureri. Asta a fost si rugamintea Laurei, sa-l programez cat mai repede pentru ca are dureri groaznice. Dintii au nervi si are mai multi dinti afectati. Unul dinte ei este pur si simplu retezat. Poate lua pastile, insa astfel tratam efectul, nu si cauza. Asteptam raspunsul procurorului, sa vedem  Incisivul lipseste de la nivelul gingiei. Fatetele lipsesc. Mi-a fost greu sa-l vad asa, banuiesc ca pentru el a fost si mai greu", a declarat medicul lui Cristian Boureanu pentru WOWbiz. 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close