Antena 3 CNN Show Tabloid SUA. A fost aleasă regina dansului la bară

SUA. A fost aleasă regina dansului la bară

SUA. A fost aleasă regina dansului la bară
Sursa foto: Foto: anyplace.ro
30 Apr 2011   •   16:57

În Statele Unite s-a ales regina ....dansului la bara. În urma unei competiţii acerbe a celor mai bune 11 atlete, marea câştigătoare a fost alesă în uralele publicului care a reuşit să înţeleagă diferenţa din noul sport şi.... striptease.

Spectacol de dans la bară cu casa închisă la un teatru din New York. 11 atlete s-au luptat pentru titlul de cea mai bună dansatoare a competiţiei recent înfiinţate în anul 2008.

Dansatoarele au încântat publicul cu neobişnuita prestaţie. Organizatorii spun că cel mai greu este ca oamenii să scape de asocierea dansului la bară, ca sport, cu stripteasul.

"Nu exista un circuit competiţional în Statele Unite, nu unul care să se desfăşoare în teatre, care să poată fi curprins într-un spectacol frumos, fără să aibă loc în cluburi. Aşa că era o piaţă excelentă pentru asta", a declarat co-fondatorul federaţiei "U.S. Pole Dancing"

Cele 11 atlete sunt foste dansatoare profesioniste sau gimnaste de performanţă, care au acum slujbe obişnuite, precum asistente sau barmaniţe. Unele sunt chiar proaspete mămici.

 

×
Subiecte în articol: SUA dans la bara
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close