x close

SUA. A fost aleasă regina dansului la bară

de Antena3    |    30 Apr 2011   •   16:57
SUA. A fost aleasă regina dansului la bară 483 Foto: anyplace.ro

În Statele Unite s-a ales regina ....dansului la bara. În urma unei competiţii acerbe a celor mai bune 11 atlete, marea câştigătoare a fost alesă în uralele publicului care a reuşit să înţeleagă diferenţa din noul sport şi.... striptease.

Spectacol de dans la bară cu casa închisă la un teatru din New York. 11 atlete s-au luptat pentru titlul de cea mai bună dansatoare a competiţiei recent înfiinţate în anul 2008.

Dansatoarele au încântat publicul cu neobişnuita prestaţie. Organizatorii spun că cel mai greu este ca oamenii să scape de asocierea dansului la bară, ca sport, cu stripteasul.

"Nu exista un circuit competiţional în Statele Unite, nu unul care să se desfăşoare în teatre, care să poată fi curprins într-un spectacol frumos, fără să aibă loc în cluburi. Aşa că era o piaţă excelentă pentru asta", a declarat co-fondatorul federaţiei "U.S. Pole Dancing"

Cele 11 atlete sunt foste dansatoare profesioniste sau gimnaste de performanţă, care au acum slujbe obişnuite, precum asistente sau barmaniţe. Unele sunt chiar proaspete mămici.

 

Citeşte mai multe despre:

SUA dans la bara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati